Pasta jajeczna

pasta jajeczna

Mój sposób na przełamanie śniadaniowej nudy to pasta jajeczna.

 

Składniki:

7 jajek

50g masła

1 łyżka śmietany

3 łyżki majonezu

pęczek szczypiorku

przyprawy: sól, pieprz

 

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Jajka kroimy na drobną kostkę lub blendujemy. Do jajek dodajemy masło, śmietanę, majonez i pokrojony szczypiorek. Składniki dobrze mieszamy do uzyskania jednolite konsystencji. Całość przyprawiamy solą i pieprzem.

pasta jajeczna 1

Zapisz się na newsletter
Bądź na bieżącą z nowymi przepisami.

Muffinki kakaowe z budyniem

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge

Pobierz darmowy plan posiłków.Download
Translate »